SOVOT is hét platform in het openbaar voortgezet onderwijs in Tilburg. We zijn er voor iedereen en iedereen doet mee! Door -samen met onze scholen- professioneel, innovatief en wendbaar onderwijs te bieden, vormen we maatschappelijk vaardige leerlingen. We dagen ze uit, net als onze medewerkers, continu het beste uit zichzelf te halen, kansen te zien en talenten te benutten.

De lat ligt hoog

Goed onderwijs begint bij goede docenten met goede leidinggevenden. SOVOT investeert daarom veel in opleiding en begeleiding van de leiding. Onze team- en afdelingsleiders krijgen trainingen, cursussen en workshops van erkende trainers. Wij hebben met de SOVOT-scholen gezamenlijke studiedagen en scholingen.

Als je ver wilt komen met leerlingen, vraag je veel van medewerkers. Alle directieleden hebben daarom een afgeronde masteropleiding op het gebied van management, of studeren daarvoor. Zij leggen de lat in de eerste plaats voor zichzelf hoog. Leidinggeven is een vak apart. Goed leidinggeven is een kunst.

×

Hallo,

Wil je werken bij SOVOT en heb je een vraag, neem dan contact op onze recruiter. Je kunt altijd een mail sturen naar w.vpelt@sovot.nl

× Ik heb een vraag over werken bij SOVOT