SOVOT is hét platform in het openbaar voortgezet onderwijs in Tilburg

SOVOT is hét platform in het openbaar voortgezet onderwijs in Tilburg. Elke dag opnieuw dagen we onze leerlingen en onze medewerkers uit om het beste uit zichzelf te halen, kansen te zien en talenten te benutten. Dat doen we door professioneel, innovatief en wendbaar onderwijs te bieden. Maar óók door warme, positieve gemeenschap te vormen waar iedereen zich welkom voelt. Waar je elke dag een beetje thuiskomt. Waar je jezelf mag zijn. Waar je gezien en gekend wordt.

Meer weten

Wil je meer weten over SOVOT. Bekijk ook deze pagina's.

Drie thema’s die waar wij ons elke dag opnieuw hard voor maken

We geven uitvoering aan de maatschappelijke opdracht van openbaar onderwijs

SOVOT spant zich in om leerlingen voor te bereiden op een waardevolle rol in de maatschappij. Belangrijke onderwerpen daarbij zijn kansengelijkheid, burgerschap en samenleven. Daarbij zijn we méér dan een onderwijsmachine. SOVOT is ook onderdeel van het maatschappelijk middenveld dat zich inspant voor een betere wijk, stad en wereld.

Een fijne plek om te leren en te werken

Het is prettig werken bij SOVOT. Medewerkers krijgen bij ons de kans om gestructureerd aan hun eigen ontwikkeling te werken, ondersteund door leidinggevenden en collega’s die je vooruit willen helpen. Hetzelfde geldt voor de leerlingen. In een positief schoolklimaat bieden we je toekomstbestendig onderwijs dat je de kans biedt om jouw talenten ten volle te benutten.

Samen bereik je meer

SOVOT is geen eiland. We richten onze blik naar buiten en staan in verbinding met anderen in onze stad en onze regio. Dat geldt voor de stichting SOVOT en voor de afzonderlijke scholen. Samenwerken en verbinden is een belangrijk thema. Door samen te werken met anderen, worden we sterker.

WhatsApp