SOVOT is hét platform in het openbaar voortgezet onderwijs in Tilburg. We zijn er voor iedereen en iedereen doet mee! Door -samen met onze scholen- professioneel, innovatief en wendbaar onderwijs te bieden, vormen we maatschappelijk vaardige leerlingen. We dagen ze uit, net als onze medewerkers, continu het beste uit zichzelf te halen, kansen te zien en talenten te benutten.

WERKEN BIJ SOVOT

Heb jij hart voor openbaar onderwijs? Wil jij het beste uit jezelf halen en jongeren stimuleren om hetzelfde te doen? Wil jij er bovendien voor zorgen dat leerlingen het best mogelijke onderwijs krijgen? Maak dan kennis met SOVOT.

Onder SOVOT vallen het Beatrix College, het Koning Willem II College en (een belangrijk deel) van het Reeshof College. Om onze leerlingen het best mogelijke onderwijs te kunnen bieden, zijn wij voortdurend op zoek naar de beste mensen.

Werken bij SOVOT betekent werken met bevlogen en bekwame collega’s binnen een leuke, professionele, prettige en vooral persoonlijke leeromgeving. Een omgeving waarin kwaliteit en plezier in leren en werken centraal staan, net als jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hieronder vind je de meest actuele vacatures. 

Wil je op de hoogte blijven van de vacatures? Meld je dan aan voor de Job alert.

Proef hier de sfeer van onze scholen

 

×

Hallo,

Wil je werken bij SOVOT en heb je een vraag, neem dan contact op onze recruiter. Je kunt altijd een mail sturen naar w.vpelt@sovot.nl

× Ik heb een vraag over werken bij SOVOT