SOVOT is hét platform in het openbaar voortgezet onderwijs in Tilburg. We zijn er voor iedereen en iedereen doet mee! Door -samen met onze scholen- professioneel, innovatief en wendbaar onderwijs te bieden, vormen we maatschappelijk vaardige leerlingen. We dagen ze uit, net als onze medewerkers, continu het beste uit zichzelf te halen, kansen te zien en talenten te benutten.

Uitzonderlijke prestaties

De medewerkers en leerlingen van het Koning Willem ll College zijn trots op de resultaten die ze samen behalen. De school staat bekend als kansenschool. Veel leerlingen behalen een diploma op een hoger niveau dan de basisschool adviseerde. De breedte van de onderwijsmogelijkheden en de verschillende niveaus maakt opstroom eenvoudig.

Kans voor talent

De term kansenschool is ook van toepassing op de talentvolle dansers, sporters, muzikanten en andere creatieven die naast hun schoolwerk veel tijd en energie steken in hun ambitie. Het Koning Willem ll College doet er alles aan om leerlingen te ondersteunen in die ambitie.

Boven de norm

De school scoort steevast ‘boven de norm’. De docenten zijn niet gebonden aan een onderwijsniveau maar geven les in meerdere niveaus en jaarlagen. Individuele leerlingen en het niveau van het onderwijs kunnen daardoor goed gevolgd en besproken worden.

×

Hallo,

Wil je werken bij SOVOT en heb je een vraag, neem dan contact op onze recruiter. Je kunt altijd een mail sturen naar w.vpelt@sovot.nl

× Ik heb een vraag over werken bij SOVOT