SOVOT is hét platform in het openbaar voortgezet onderwijs in Tilburg. We zijn er voor iedereen en iedereen doet mee! Door -samen met onze scholen- professioneel, innovatief en wendbaar onderwijs te bieden, vormen we maatschappelijk vaardige leerlingen. We dagen ze uit, net als onze medewerkers, continu het beste uit zichzelf te halen, kansen te zien en talenten te benutten.

Niet afrekenen maar doorgroeien

Elk jaar is er in de lokale media veel aandacht voor de slagingspercentages van scholen. En terecht: ook op onze scholen willen we dat zoveel mogelijk leerlingen slagen. Maar SOVOT wil méér bereiken dan alleen mooie examencijfers. Wij willen dat leerlingen kansen krijgen om een zo hoog mogelijk diploma te halen. Wij zijn er niet op uit om onze leerlingen af te rekenen, maar juist om ze te laten groeien. En daar zijn we goed in! Op onze scholen behalen veel meer leerlingen dan landelijk en stedelijk gemiddeld een einddiploma dat hoger is dan het basisschooladvies.

×

Hallo,

Wil je werken bij SOVOT en heb je een vraag, neem dan contact op onze recruiter. Je kunt altijd een mail sturen naar w.vpelt@sovot.nl

× Ik heb een vraag over werken bij SOVOT