SOVOT is hét platform in het openbaar voortgezet onderwijs in Tilburg. We zijn er voor iedereen en iedereen doet mee! Door -samen met onze scholen- professioneel, innovatief en wendbaar onderwijs te bieden, vormen we maatschappelijk vaardige leerlingen. We dagen ze uit, net als onze medewerkers, continu het beste uit zichzelf te halen, kansen te zien en talenten te benutten.

Leren van elkaar

Om de kwaliteit van het onderwijs op het Beatrix College te behouden en verder te verbeteren, heeft de school het Onderwijs- en OntwikkelingsLAB in het leven geroepen. Het doel is om de ontwikkeling van docenten te bevorderen, zowel in groepen als individueel, op pedagogisch en didactisch vlak.

Het Beatrix College wil docenten eigenaarschap geven over hun eigen ontwikkeling. Dat betekent dat de programma’s van het Onderwijs- en OntwikkelingsLAB zoveel mogelijk op maat zijn. De drempel om deel te nemen is zo laag mogelijk gemaakt en naast vaste modules zijn er ook ‘vrije’ programma’s die door de deelnemers zelf worden gevuld. De nadruk ligt niet alleen op geïnspireerd worden maar ook anderen inspireren: samen beter worden is het doel.

×

Hallo,

Wil je werken bij SOVOT en heb je een vraag, neem dan contact op onze recruiter. Je kunt altijd een mail sturen naar w.vpelt@sovot.nl

× Ik heb een vraag over werken bij SOVOT