SOVOT is hét platform in het openbaar voortgezet onderwijs in Tilburg. We zijn er voor iedereen en iedereen doet mee! Door -samen met onze scholen- professioneel, innovatief en wendbaar onderwijs te bieden, vormen we maatschappelijk vaardige leerlingen. We dagen ze uit, net als onze medewerkers, continu het beste uit zichzelf te halen, kansen te zien en talenten te benutten.

Het beste uit jezelf halen

Op het Reeshof College dagen we leerlingen uit om het beste uit zichzelf te halen. Dat doen we door hen te prikkelen méér te willen ontdekken, hen de ruimte te geven hun passies te ontwikkelen en te stimuleren over hun toekomst na te denken. Wij weten dat leerlingen doorgaans veel meer kunnen dan ze zelf denken. Tijdens hun schooltijd doen wij er alles aan om hen dat ook te laten ervaren. Ze hebben hun toekomst voor een groot deel zelf in de hand!

We leggen de lat hoog

Het Reeshof College kiest zelden voor de standaard. Wij bieden liever iets extra’s, zodat leerlingen nét wat meer worden uitgedaagd. Zo doen onze leerlingen altijd examen in een extra vak en geven we hen de kans op een hoger niveau te leren dan het advies vanuit de basisschool. Met resultaat: we zijn er trots op dat veel van onze leerlingen op een hoger niveau hun diploma halen dan het niveau waarop zij binnenkwamen.

×

Hallo,

Wil je werken bij SOVOT en heb je een vraag, neem dan contact op onze recruiter. Je kunt altijd een mail sturen naar w.vpelt@sovot.nl

× Ik heb een vraag over werken bij SOVOT