SOVOT is hét platform in het openbaar voortgezet onderwijs in Tilburg. We zijn er voor iedereen en iedereen doet mee! Door -samen met onze scholen- professioneel, innovatief en wendbaar onderwijs te bieden, vormen we maatschappelijk vaardige leerlingen. We dagen ze uit, net als onze medewerkers, continu het beste uit zichzelf te halen, kansen te zien en talenten te benutten.

Een school met ambitie

We vragen veel van onze leerlingen, maar misschien nog wel meer van onze mensen. Want als dynamische en ambitieuze school kun je nou eenmaal niet zonder ambitieus, leergierig en nieuwsgierig personeel.

Bij het Reeshof College hebben we altijd hoge verwachtingen van onszelf en elkaar, en weten we elkaar daar goed in te stimuleren. We blijven de lat hoog leggen en zullen altijd met een open blik naar onze lessen blijven kijken, zodat we onze ambitieuze doelstellingen behalen en we onze leerlingen elk jaar weer het allerbeste onderwijs kunnen bieden.

×

Hallo,

Wil je werken bij SOVOT en heb je een vraag, neem dan contact op onze recruiter. Je kunt altijd een mail sturen naar w.vpelt@sovot.nl

× Ik heb een vraag over werken bij SOVOT