Je bent ingelogd op
het beatrix domein
UITLOGGEN X

Collectief verzekerd via Sovot

Zorgverzekeringen vergelijken hoeft niet meer. Sovot heeft namelijk een geweldig aanbod voor alle collega’s, partners of gezinsleden. Met de collectieve zorgverzekering van CZ krijgt u meer dan alleen korting. Zo krijgt u ruimere vergoedingen en online hulp om aan de slag te gaan met uw gezondheid. Nieuwsgierig geworden?

Kijk snel op www.cz.nl/collectief/003611833.

Méér dan alleen korting:

  • Ruimere vergoedingen in uw aanvullende verzekering voor fysiotherapie, griepprik, preventief onderzoek en orthodontie.
  • Uw partner of gezin profiteert van de collectieve korting en vergoedingen.
  • Gezond aan het werk: toegang tot online gezondheidsprogramma’s.

Exclusief bij uw collectieve zorgverzekering: Vitality-portal

Hét online vertrekpunt om te werken aan gezondheid. Ontdek binnen het Vitality-portal de praktische informatie over thema’s als gezonde voeding, meer bewegen en een goede werk-privé balans. Ook kunt u deelnemen aan unieke gezondheidsprogramma’s zoals Veerkracht en Sterk in Werk, met of zonder hulp van coaches. Zo blijft u fysiek fit en metaal sterk. Op het werk én thuis.

Stap zorgeloos over naar CZ

Ga naar www.cz.nl/collectief/003611833 en u kunt eenvoudig pakketten vergelijken, uw premie berekenen en overstappen. Uw collectiviteitsnummer is 3611833. Wanneer u bij CZ uw zorgverzekering afsluit, zeggen zij uw huidige verzekering automatisch op, zonder medische keuring. Alleen voor de tandartsverzekering ‘Uitgebreide Tandarts Collectief’ wordt er om een tandartsverklaring gevraagd. Laat de voordelen niet liggen en maak gebruik van de collectieve zorgverzekering bij CZ!

Vragen?

Bij vragen staan adviseurs van CZ voor u klaar op nummer 088 555 77 77. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag 8:00 – 19:00 uur.

 

 

× Ik heb een vraag over werken bij SOVOT Available from 09:00 to 17:00